Profile de Exterior-Profile pentru Fatade, Ancadramente


Profile de Exterior-Profile pentru Fatade, Ancadramente

Profilele de fatada exterior isi gasesc locul unic in arhitectura unei caseprin puternicul impact vizual, accentuand stilul si forma fatadelor. Astfel, Interior Store iti ofera o gama variata de profile exterioare din polistiren acoperite cu o rasina speciala care sa te ajute in atingerea unui design modern, exact pe stilul arhitectural dorit. Ancadramentele ajuta la accentuarea stilului prin personalizarea exteriorului ferestrelor, facand din acestea unul din elementele de atractie vizuala.



Dimensiunea ancadramentului folosit se alege in functie de marimea, formatul si numarul ferestrelor de pe fatada. Solbancurile sunt profile exterioare decorative de arhitectura care, pe langa rolul lor decorativ au si un rol practic – preiau apa de ploaie de pe pervazul ferestrei si, cu ajutorul picuratorului, o impiedica sa se scurga direct pe fatada. Se monteaza in partea inferioara a ferestrei deasupra lor montandu-se blatul ferestrei (ce poate fi din marmura, PVC, tabla, etc). Ca si ancadramentele, glafurile de exterior se vor alege in functie de proportiile ferestrelor, de marimea fatadei, de celelalte elemente de pe fatada precum si de linia estetica dorita.



Ornamentele de exterior – profile exterioare: braurile decorative, frontoanele, bosajul, cheile de bolta, cornisele, coloanele sau pilastrii de exterior sunt elemente care va ajuta sa creati un design deosebit, unic al fatadelor. Va ajuta in crearea unor efecte vizuale si elemente de impact precum: ferestre oarbe / false, coloane si semi-coloare pentru a marca intrarile / foisoarele, cornisa montata langa sagiac pentru a evidentia partea superioara a casei si multiple alte optiuni.



"Oferiti cladirii dumneavoastra stil si personalitate !"

Profile de Exterior-Profile pentru Fatade, Ancadramente Profile de Exterior-Profile pentru Fatade, Ancadramente Reviewed by Unknown on 17:24 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.