Parchetul Laminat , practic in amenajarea locuintei!

Principalele beneficii si sfatul de a folosi parchetul laminat sunt ca nu necesita o intretinere mare, pretul este destul de accesibil si are un aspect placut. Avand la baza un strat de fibra de lemn, MDF sau mai rar de HDP care ii confera un design placut iar stratul de la suprafata fiind din oxid de aluminiu transparent ii da rezistenta la zgarieturi, trafic, umiditate, scrum de tigara.
Este de altfel un bun izolator fonic si termic, nu se decoloreaza fiind stabil la razele ultraviolete.
Parchetul laminat are diverse modele decorative.
Calitatea parchetul laminat se distinge prin grosimea placilor. Exista o paleta destul de larga in ceea ce priveste grosimea parchetului: de la 6 mm pana la 12 mm grosime. Alegeti grosimea parchetului in functie de "traficul" pe care il are camera respectiva.

Pentru o alegere cat mai buna, iata care sunt avantajele parchetului laminat:
- rezistent la impact, eventuale zgarieturi
- bun izolator termic si fonic
- este ignifug
- se curata foarte usor cu mopul
- se intretine usor deoarece nu are aderenta la praf si substante chimice
- are stabilitate la lumina UV
- efect antifonic doar daca la montare se foloseste o folie protectoare)
- calitati estetice deosebite

De asemenea, mai este si un aspect bine de stiut atunci cand decideti sa alegeti parchetul laminat. Este recomandat sa optati pentru o nuanta a parchetului in functie de dimensiunile camerei. Astfel, camerele mici vor fi puse in valoare de parchetul deschis la culoare, iar cele mari de nuantele mai inchise.

Intra si vezi Oferte Parchet Laminat la ePardoseli.ro
Parchetul Laminat , practic in amenajarea locuintei! Parchetul  Laminat , practic in amenajarea locuintei! Reviewed by Unknown on 16:05 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.