Astazi vorbim despre mocheta!!!!


Astazi o sa vorbim despre mocheta…Da despre mocheta, pentru ca oricat de banala si lipsita de importanta ar parea pentru unii, mocheta are si ea un rol in locuinta fiecaruia dintre noi. 

Sa ne imaginam cum ar arata o locuinta, in care se gaseste si un copil mic ce abia invata sa mearga si fara nicio mocheta sau un covor care sa acopere pardoseala. Copilasul ar merge direct pe pardoseala rece si nu ar fi nimic intre piciorusele lui firave si lemnul sau cimentul rece ca gheata. Dar ce ai spune despre o mocheta personalizata cu numele tau? Sau poate cu cel al firmei? Ori eventual cu un logo sau cu un citat care tie iti place si te reprezinta? Sau poate preferi o imagine aparte, cu un peisaj sublim? Oare cum ar arata casa ta cu o mocheta pe care sa fie inscriptionat numele tau? Sau daca ai o firma, poti personaliza mochetele cu numele companiei sau cu logo-ul acesteia. In felul acesta iti poti promova si afacerea pe care o ai. si in plu ar fi indicat sa ai mochete cu numele firmei tale sau cu produsele sau seriviciile pe care le oferi, doar nu cu cel al concurentei.

Pentru a te ajuta in acest mic demers de promovare a companiei tale, exista o firma care te poate ajuta si numele ei este Luxury Interiors Design. Compania Luxury Interiors Design ofera servicii in domeniul acoperirilor de pardoseala. Gama de produse pe care o ofera cuprinde, mochete, parchet stratificat, covoare vinilice, acoperitori din cauciuc ce pot fi folosite pentru spatii publice, hoteluri, centre business, etc.

Mochetele pe care cei de la epardoseli.ro le comercializeaza sunt de mai multe tipuri: in role sau in dale; confectionate din poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri; poate fi crosetata sau tesuta; netesuta ideala pentru un trafic mediu si intens, inclusiv pentru spatiile expozitionale; speciala pentru un trafic mediu, intens sau extrem; sau personalizata. Mochetele pot fi astfel personalizata cu diverse desene sau culori in conformitate cu colectiile standard oferite de producatori sau pot avea logourile propuse chiar de tine.

Aceste mochete sunt produse in tari precum Germania si Belgia de firme precum RADICI, HV CARPETS, BALTA,. In acest fel calitatea produselor este garantata atat de producatori cat si de ePardoseli. Deci, ce mai astepti sa dai o noua culoare casei sau biroului tau? Personalizeaza-le cu mochete unice, produse in strainatate, care sunt frumoase si de calitate!

Cu Luxury Interiors Design vei reusi sa schimbi imaginea locuintei sau a biroului tau, care era un pic cam prafuita in ultima vreme, fie vorba intre noi. Da-ti astfel posibilitatea de a fi primul in activitatea ta atat la imagine cat si produse si servicii oferite. Iar in ceea ce priveste casa, dai si ei sansa de fi luminoasa si vesela, asa cum esti tu.
Astazi vorbim despre mocheta!!!! Astazi vorbim despre mocheta!!!! Reviewed by Unknown on 16:46 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.