Parchet Dublu Stratificat pentru Incalzire in Pardoseala

Parchetul dublustratificat pentru incalzire in pardoseala este format placi de dimensiuni mai mici, cu nut si feder pe toate cele patru laturi si alcatuit din douã straturi astfel:
  • Strat de baza din bucati de placaj , de înaltã densitate fibrolemnoase (HDF) sau din bucati de lemn masiv de molid, mesteacan, hevea ,plop dispuse perpendicular pe stratul de suprafata pentru a-i oferi mai multa stabilitate.
  • Strat de suprafata din lemn masiv nobil de diferite esente(stejar, frasin, fag, artar, cires, nuc, wenge, teak, iroko, merbau, doussie, panga-panga etc ), cu grosimi intre 3,5- 6 mm si cu diferite finisaje(lacuit si uleiat natur sau cu diferiti pigmenti de culoare).
Cu cat stratul de suprafata este mai gros cu atat parchetul se poate rascheta de mai multe ori, avand asfel o durata mai mare de viata.
Parchetul dublustratificat se poate monta peste incalzirea in pardoseala datorita stratului suport care permite trecerea caldurii cu mai multa usurinta oferind un confort termic sporit si o factura scazuta a energiei termice.
Parchetul pentru incalzire pardoseala dublu stratificat de la Floor Expert, aduce eleganta si generozitate in fiecare spatiu. Stratul de uzura este alcatuit dintr-o singura bucata de lemn masiv nobil ceea ce face ca lamelele sa aiba un format uniform si este protejat de 7 straturi de ulei sau lac foarte rezistent la uzura sau actiunea razelor UV. Parchet dublu stratificat, perfect pentru cele mai diverse creatii arhitecturale, oferind senzatie de spatialitate locuintei sau biroului dumneavoastra. 










Parchet Dublu Stratificat pentru Incalzire in Pardoseala Parchet Dublu Stratificat pentru Incalzire in Pardoseala Reviewed by Unknown on 12:52 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.